• [image]
  • [image]
  • [image]
  • [image]
  • [image]
  • [image]
  • [image]
  • [image]
  • [image]
 

Aktiviteter

 

Rundering er en spennende aktiviserings-øvelse som både hund og eier har stor glede av.Det er også en øvelse i bruksprogrammet, samt en treningsmetode for redningshunder.

Lær deg å lese hvordan hunden jobber, og opplev spenningen og gleden ved å følge et spor til enden. Spor er en ypperlig måte å trene hunden mentalt, samt fysisk.

Lydighetstreningen hver onsdag fra kl 19:00 på Stend.

Siste nytt

Bergens Selskaps- og Brukshundklubb (BSBK) ble sti…

Rundering er en spennende aktiviserings-øvelse som…

Lær deg å lese hvordan hunden jobber, og opplev sp…

Innmelding i BSBK

Kontingent for Hovedmedlem for 2018 er kr. 250.- pr. år. Familiemedlem kr. 50.- pr. familiemedlem. I tillegg kommer NKKs grunnkontingent på kr. 220.-. Norsk Kennel Klubs Medlemservice vil sende deg en sms eller en mail med innbetalingssalternativer.

 


Skjema for søknad om medlemskap  i BSBKGyldig datoformat er dd.mm.åååå

 

 

 

Hva får du for medlemskontingenten?

BSBK er en av medlemsklubbene i Norsk Kennel Klub (NKK), og årskontingenten for 2017er satt til kr. 250.-, i tillegg kommer grunnkontingenten til NKK som er kr. 190.-.
Norsk Kennel Klubs Medlemservice vil sende deg en sms eller en mail med innbetalingssalternativer.
BSBK har i dag nesten 500 medlemmer.

Du får NKKs medlemsblad Hundesport som kommer ut med 4 nummer i året og vårt eget medlemsblad Kobbelet som kommer ut 3 ganger i året.
Dessuten har du alle de fordeler et direktemedlem  i NKK tidligere hadde, som tilgang til DogWeb, ha eget kennelnavn, få registrert valpekull til redusert pris,
delta på utstillinger og prøver arrangert av NKK eller samarbeidende klubber til klubbpris.Økt kunnskap gir bedre hundehold. BSBK arbeider kontinuerlig for et bedre hundehold, ikke minst gjennom opplæring av oss selv som hundeeiere. Brukshundgruppen vår er her aktive med valpe- og grunnkurs og har fast ukentlig lydighetstrening på vårt treningsområde.

Vi hjelper gjerne med råd og veiledning i hundespørsmål. Er du en av dem som tenker på å anskaffe valp?

Tenk gjennom din egen og familiens hverdagsrutiner og fritidsaktiviteter.

Kontakt oss - og vi vil prøve å sette deg i kontakt med riktig person for den rasen du vil vite mer om.